Menu Luk

Individuelt træningsløb på Stige Ø i Kristi Himmelfartsdagene

Næste individuelle træningsløb foregår på Stige Ø i Odense Fjord. Fra onsdag den 20. maj kl 10 – søndag den 24. maj kl 16. Mulighed for kurvetræning på kort uden stier!

Løbet foregår primært på faste poster. Der vil være 4 poster, som er markeret med en skærm, som ikke er en del af de faste poster på Stige ø. Der vil også være en Mini-O bane som vil være markeret med en skærm og et billede, som også kan forekomme sammen med enkelte faste poster. Løbet er klar onsdag d. 20/5 fra kl. 10. Men allerede nu og frem til den 31/5 vil det være muligt at bruge appen MapRunF til at registrere, om man har været ved posterne, og efterfølgende uploade sit løb til O-track. MapRunF appen er gratis. Vejledning i brug af appen: Instruktion i brug af MapRunF. Hvis du bruger appen, skal du være opmærksom på ikke at komme for tæt på målposten, før du har taget sidsteposten, da tiden så stoppes. Se koderne nedenfor.

Banerne er lavet både på kort med og uden stier. Så der er virkelig mulighed for at træne kurveforståelse. Print evt bege udgaver og så start med at bruge den uden stier og se hvor svært det er.  Der er kort vend på den lange svære. Det er primært på faste poster. Der bliver hængt 4 skærme ud som ikke er faste poster.

Startsted: Stige Ø, Rødhusene i nærheden af Østre Kanalvej 7, 5000 Odense C.  Sørg for at følge sundhedsstyrelsens anvisning om at holde afstand.

Kort: Stige Ø, 1:7500, ækvidistance 2 m. Kort revideret for 3 år siden, så noget er måske vokset lidt!

Terræn: Åbent landskab. Meget bakket. Rigtig god udsigt.

Baner:

Mini/Maxi bane: kortstigeøminio

Let, 3,2 km og 13 poster:  Print selv: stigeøLetmedstier og uden stier: stigeøLetudenstier
Kode: 982752 Stige_Let_PXAC

Svær Kort, 4,3 km og 17 poster:  Print selv: stigeøKSmedstier og uden stier: stigeøKSudenstier
Kode: 636172 Stige_Kort_svær_PXAC

Svær Lang, 6,1 og 23 poster: Print selv: stigeøLSmedstier og uden stier: stigeøLSudenstier HUSK AT DER ER KORTVEND. Så print begge sider.
Kode: 307778 Stige_Lang_Svær_PXAC

Start og mål er ikke markeret med postskærm. Efter målgang forlades området.

Der anvendes almindelige o-skærme og faste poster (en lav rød pæl).

Løbet kommer selvfølgelig også på O-track

DOFs Corona vejledning: DOF-tilpassede-træningsløb

Corona situationen giver DOF en række økonomiske problemer. Der må derfor forventes besparelser på alle områder af DOF´s aktiviteter i 2020 og 2021. Hvis man har lyst, har man mulighed for at give en standard-donation på 20 kr./tur for deltagelse i lørdagens løb. Beløbet indbetales på Mobilpay nr. 269030 og beløbet går ubeskåret til DOF.

God tur

Nicolai/40819761