Velkommen til DM Mellem 2012
i Brahetrolleborg skovene

Lørdag d. 25. august 2012


Forside
Lukket område
Indbydelse
Instruktion
Startliste
Resultater

 Sidst opdateret:
 27-08-2012 09:18


 


 


Odense OK takker for det store fremmøde, af en altid engageret og motiveret flok af O-løbere, til DM mellem i Brahetrolleborgskoven. Vi håber i nød dagen i skoven og på stævnepladsen, trods problemerne med resultatformidling

Desværre havde vi, som nævnt problemer med resultatberegningen, hvilket betød at vi ikke med sikkerhed kunne fastlægge placeringer i alle klasser. Derfor valgte vi til sidst, at udsætte uddelingen af medaljer til DM-weekenden den 15-16 september 2012.

Vi vil gerne takke for hjælpsomhed fra løbere, der har afleveret aflæst strimmel med kommentarer om deres aktuelle tid, det har været et vigtigt bidrag til opklaring af problemet med resultatberegningen.

I første omgang har vi valgt at lægge en foreløbig resultatlisten på hjemmesiden, som den så ud på på stævnepladsen, indtil vi har den rigtige på plads.

Vi har nu gennemgået og krydstjekket computertider med data fra brikkerne i alle klasser, og fundet frem til, at det er tiden fra mål til aflæsning af brik i computer der volder problemer. Derfor har stævneledelsen truffet den afgørelse, at det er briktiderne der er det retvisende grundlag for den endelige resultatliste. Den afgørelse underbygges af følgende viden:
  • Flere løbere har kunnet dokumentere at løbstiden på deres strimmel fra brikaflæsningen svarer til løbstiden på deres stopur.
  • Vi har ligeledes fået bekræftet fra ledelsen af start 1 og 2, at der ikke har været løbere der har startet for sent. Det betyder, at der ikke er løbere der kan have en fordel af, at det er briktiden der bliver anvendt.
Der kan ifølge reglementet indgives protest mod den endelige resultatliste til dommer eller jury senest 7 dage efter st den endelige resultatliste er offentliggjort på stævnets hjemmeside. Stævnets dommer og jury fremgår af instruktionen til stævnet.

Vi takker jer alle for tålmodigheden og håber I har forståelse for afgørelsen.

O-hilsener Stævneledelsen

26-08-2012 - Endelig resultatliste  - Se mere under resultater


Sponsorer.

 

 

 

 

HUSK
Midgårdsormen

25. - 26. August

Kontakt : Stævneledelse     Webmaster